HU
Magyar
HU
Magyar
GB
English
​EMASSZÁZS
Szakíts magadra időt!​
KATTINTS A MÓDOSÍTÁSHOZ
Kattints a módosításhoz

Üdvözöllek,
Őri Eszter vagyok, gyógymasszőr, sportmasszőr és nyirokterapeuta. Személyre szabott masszázsprogramokkal várom kedves Vendégeimet!

Napjainkban egyre többen szenvednek valamilyen mozgásszervi betegségben. Ennek leggyakoribb okai az ülőmunka, állómunka, féloldalas terhelések vagy a mozgásszegény életmód. Fontosnak tartom a megelőzést és azt, hogy mindenki, aki eljön hozzám, legyen valamennyi rálátása a testtudatosságra, ezért nemcsak masszázzsal igyekszem segíteni a hozzám járókat, hanem állapotfelmérést is végzek. Igyekszem felkutatni a probléma forrását és tanácsot adok, hogy mi magunkon a hétköznapokban, otthon mit tehetünk, hogy fájdalmaink megszűnjenek, a későbbiekben se nehezítsék meg az életünket.

Alakformálás, cellulit kezelés esetén sem csak egy masszázsról van szó, hanem felmérem a narancsbőr mértékét, ahhoz igazított kezelést adok, és táplálkozási és mozgási javaslatot állítok össze.

De természetesen a masszázs nemcsak abban segít, hogyha fáj itt-ott, hanem segít kikapcsolódni, ellazulni, a mai rohanó világban megállni egy kicsit, figyelni testünk jelzéseire lelki állapotunkra. A masszázs során az érintés fizikailag hatást fejt ki a testre, endorfin (boldogsághormon) szabadul fel, ezáltal pozitívan hat az egészségünkre.

Ha folyamatosan megadjuk a testnek azt, amitől az izmai lazák lesznek, a letapadások megszűnnek, akkor a fájdalmaink enyhülnek és a hangulatunk is jobb lesz.

Több éve ebben a szakmában dolgozom. Fontos számomra a folyamatos szakmai fejlődés, számtalan továbbképzésen vagyok túl elméleti és gyakorlati szinten is, és figyelemmel kisérem az új kutatásokat, lehetőségeket további fejlődésre.

Bárki, aki gyógyulni, felfrissülni, ellazulni vagy egy erős masszázsra vágyik, bátran fordulhat hozzám.

Íme egy rövid videó arról. hogy mit is csinálok én:

nyirokmasszázs, nyirokmasszazs, nyirokmasszőr, gyógymasszőr, gyogymasszor, gyógymasször, trigger pont, trigger pontok, cellulit masszázs, gyógymasszázs, cellulit masszazs, arcmasszázs, masszázs szalon, masszázs árak, gyogymasszor budapest, masszázs fajták, fejmasszázs, lávaköves masszázs, lávaköves masszázshoz, köpölyözés árak, talpmasszázs árak, trigger pont masszázs, sportmasszőr budapest, kézi nyirokmasszázs árak, teljes testmasszázs, nyakmasszázs, nyakmasszazs, frissítő masszázs,