HU
Magyar
HU
Magyar
GB
English
​EMASSZÁZS
Szakíts magadra időt!​
​EMASSZÁZS
Szakíts magadra időt!​
HU
Magyar
HU
Magyar
GB
English
HU
Magyar
HU
Magyar
GB
English
KATTINTS A MÓDOSÍTÁSHOZ
Kattints a módosításhoz
HU
Magyar
HU
Magyar
GB
English
​EMASSZÁZS
Szakíts magadra időt!​

Üdvözöllek,
Őri Eszter vagyok, gyógymasszőr és nyirokterapeuta. Többféle szolgáltatással várom kedves Vendégeimet!


Őri Eszter vagyok, gyógy-és sportmasszőrként végeztem és már több, mint 6 éve a masszőr szakmában tevékenykedem. A folyamatos fejlődés fontos számomra, emiatt a repertoárom folyamatosan növekszik. Masszázs szolgáltatásaim között a hagyományos irányzatok mellett foglalkozom még az egyre nagyobb népszerűségnek örvendő különböző wellness masszázsokkal, mint például lávaköves masszázs vagy algás immunerősítő masszázs. 

Fontosnak tartom az esztétikumot is, ezért elérhetőek nálam különböző alakformáló testkezelések is, magasabb szinten, mint egy sima cellulit masszázs. Ezen kezeléseimet gépekkel kombinálva végzem, amit nyirok és cellulit masszázzsal keverek. Speciális szérumokkal fokozom tovább a hatást, amit problémának és bőrnek megfelelően keverek ki. A gépi kezelések teljesen fájdalommentesek, melyek során zsírbontást és feszesítést is végzek, amik eredménye a vékonyabb és feszesebb test.  Igyekszek minden segítséget megadni, hogy a kívánt eredményt minél hamarabb elérjük és ez hosszútávon is fent maradjon.

Bárki, aki szeretné felgyorsítani a fogyását, javítani bőre állapotán, megszabadulni a narancsbőrtől vagy felfrissülni, ellazulni szeretne, bátran fordulhat hozzám.​ A nálam eltöltött idő alatt fontos számomra, hogy mindenki jól érezze magát, garantálom, hogy személyre szabott bánásmódban fog részesülni. 

Egy rövid videó a munkámról:


nyirokmasszázs, nyirokmasszazs, nyirokmasszőr, gyógymasszőr, gyogymasszor, gyógymasször, trigger pont, trigger pontok, cellulit masszázs, gyógymasszázs, cellulit masszazs, arcmasszázs, masszázs szalon, masszázs árak, gyogymasszor budapest, masszázs fajták, fejmasszázs, lávaköves masszázs, lávaköves masszázshoz, köpölyözés árak, talpmasszázs árak, trigger pont masszázs, sportmasszőr budapest, kézi nyirokmasszázs árak, teljes testmasszázs, nyakmasszázs, nyakmasszazs, frissítő masszázs,