HU
Magyar
HU
Magyar
GB
English
​EMASSZÁZS
Szakíts magadra időt!​
.
Kattints a módosításhoz

Masszázs leírások

Relaxáló/lazító masszázs: Klasszikus svédmasszázs, ami köztudottan nyugtató hatással van az idegrendszerre, jó közérzetet ad, lassul a pulzus, mélyül a légzés. Lassabb mozdulatokkal végzem a masszázst, relaxáló zenét hallgatunk, illetve olyan aromaolajokat használok, amik fokozzák a hatást.

Svédmasszázs/Frissítő masszázs: Alapja a svédmasszázs, csökkenti a stresszt, fellazítja a feszes görcsös izmokat, megszünteti a fájdalmat, segíti a vér-és nyirokkeringést.

Sportmasszázs/Erősebb masszázs: Jól használható bizonyos sportsérülések, izomegyenlőtlenségek kezelésére. Fokozza az izmok állapotát és teljesítményét. Ez egy erőteljesebb, intenzívebb masszázs típus.

Arcmasszázs: Segít visszaadni a bőr rugalmasságát, javítja az ember közérzetét. Rendszeres arcmasszázs segíti a bőr hidratáltságát, gyorsítja a tápanyagok felszívódását és fokozza a sejtképződést.

Talpmasszázs: Segíti a vérkeringést és a nyirokkeringést. Lazító, testi-lelki feszültségoldó hatása van.

Triggerpont-terápia: Egészségmegőrző masszázs a görcsös csomók oldására. Ezek a csomók olyan kötőszöveti rétegben alakulnak ki, melyek hatással vannak a többi izomra is. Így egy pont kioldása hatással lehet egy messzebb lévő részre is. Először lelazítom az egymás alatt elhelyezkedő izomréteget, majd következik a fájdalmat kiváltó izom trigger pontjának lelazítása. Ez a művelet fájdalmas lehet, viszont a csomó vérkeringésbe való visszakapcsolásának ez az ára. Akár egy kezelés után is érezhető a pozitív változás.

Keringést támogató nyirokmasszázs: Javítja a nyirokelfolyást, rendszeres alkalmazása hosszútávon megszünteti a nyirokpangást. Aktiválja az immunrendszert, serkenti a salakanyagok elszállítását, így a sejtek és szövetek regenerálódását. Elősegíti a meglévő gyulladások és sebek gyógyulását. Ez egy gyenge, kellemes masszázs, így relaxáló hatása is van.

Kinesio tape: Ez a technika a mozgásszervi problémák kezelésében nyújt gyors segítséget kiegészítő terápiaként. Fájdalommentesít, rehabilitál.

Köpöly kezelés: Vákuumos masszázs, amely a kínai gyógyászat egyik terápiás eszköze. A vérkeringésre nagyon jó hatással van! Kilazíthatjuk vele a mélyebb, kézzel nehezen kimasszírozható izom letapadásokat, csomókat is kezelhetünk vele. Javul a bőr és az izmok vérkeringése, anyagcseréje.

Lávaköves masszázs: Ez egy igazi szeánsz! Meghitt, nyugtató hangulata tovább fokozza a masszázs amúgy is jelentős közérzet javító hatását. Segít az alvásproblémákban, stresszes életvitel esetén, segíti az emésztést, erősíti az immunrendszert, méregtelenít, az izmokra tett meleg kövek lazítják az izmokat. 

Immunerősítő alga masszázs: Vitaminokban és ásványi anyagokban gazdag krémmel történő masszázs. Elősegíti az anyagcserét, salaktalanít, savtalanít és segíti a bőrszövet tónusának visszaállítását.

Felhívom kedves Vendégeim figyelmét, hogy szolgáltatásaimat a jelenlegi jogszabályozás szerint csak számla ellenébe veheti igénybe.
Szükségem van a következő adatokra: Név, lakcím.
Online bejelentkezéshez szükséges megadni a teljes nevet, e-mail címet és telefonszámot.