HU
Magyar
HU
Magyar
GB
English
​EMASSZÁZS
Szakíts magadra időt!​
​EMASSZÁZS
Szakíts magadra időt!​
HU
Magyar
HU
Magyar
GB
English
HU
Magyar
HU
Magyar
GB
English
.
Kattints a módosításhoz
HU
Magyar
HU
Magyar
GB
English
​EMASSZÁZS
Szakíts magadra időt!​

Masszázs leírások

Javítja a nyirokelfolyást, rendszeres alkalmazása hosszútávon megszünteti a nyirokpangást. Aktiválja az immunrendszert, serkenti a salakanyagok, víz elszállítását, így a sejtek és szövetek regenerálódását. Elősegíti a meglévő gyulladások és sebek gyógyulását. Ez egy gyenge, kellemes masszázs, így relaxáló hatása is van. Kizárólag közérzetjavító célból lehet nyirokmasszázsra jönni hozzám! Ha valakinek lymphödémája van, akkor nyirokambulanciát, megfelelő szakorvost javaslok.
Válaszd ezt, ha fáradtnak érzed a tested, ha szeretnéd felturbózni a diétád, méregtelenítő kúrád, ha szeretnél a narancsbőrödön javítani, illetve ez egy lágy masszázs, így relaxációs célra is alkalmas.

Ez egy igazi szeánsz! Meghitt, nyugtató hangulata tovább fokozza a masszázs amúgy is jelentős közérzet javító hatását. Segít az alvásproblémákban, stresszes életvitel esetén, segíti az emésztést, erősíti az immunrendszert, méregtelenít, az izmokra tett meleg kövek lazítják az izmokat. Én kézzel és a kövekkel is maszírozok, illetve a köveket bizonyos helyekre felhelyezem, hogy még jobban ki tudják fejteni hatásukat.
Válaszd ezt, ha szeretnél ellazulni, teljesen kikapcsolódni, ha gondjaid vannak az elalvással, ha csak ritkán jutsz el masszőrhöz, de szeretnéd, hogy az különleges legyen. Hidegebb időben különsen jól tud esni!

Vitaminokban és ásványi anyagokban gazdag krémmel történő masszázs. Elősegíti az anyagcserét, salaktalanít, savtalanít és segíti a bőrszövet tónusának visszaállítását. Speciális krémet használok, amiben alga, shea vaj, argán olaj, jojoba olaj, mandula és édesmandula olaj van. Masszázs keretein belül a bőröd feltöltődik rengeteg vitaminnal és ásványianyaggal, így puhít és méregtelenít is, aminek hatását napokig érezheted a bőrödön. Ugyanúgy egy erősebb masszázst is tudok adni vagy akár gyengébbet ezen masszázs alatt is.
Válaszd ezt, ha valami különlegsebb masszázsra vágysz, ha száraz a bőröd, ha szeretnél feltölteni a vitaminkészleted.

Egészségmegőrző masszázs a görcsös csomók oldására. Ezek a csomók olyan kötőszöveti rétegben alakulnak ki, melyek hatással vannak a többi izomra is. Így egy pont kioldása hatással lehet egy messzebb lévő részre is. Először lelazítom az egymás alatt elhelyezkedő izomréteget, majd következik a fájdalmat kiváltó izom trigger pontjának lelazítása. Ez a művelet fájdalmas lehet, viszont a csomó vérkeringésbe való visszakapcsolásának ez az ára. Akár egy kezelés után is érezhető a pozitív változás.
Válaszd ezt, ha görcsös csomóid vannak és szeretnél tőlük megszabadulni.

Segít visszaadni a bőr rugalmasságát, javítja az ember közérzetét. Rendszeres arcmasszázs segíti a bőr hidratáltságát, gyorsítja a tápanyagok felszívódását és fokozza a sejtképződést. Kifejezetten arcra való kollagénes szérummal és krémmel végzem.
Válaszd ezt, ha szeretnél kikapcsolódni és közben az arcodat felfrissíteni.

Segíti a vérkeringést és a nyirokkeringést. Lazító, testi-lelki feszültségoldó hatása van.
Válaszd ezt, ha fáradtnak érzed a lábaid és szeretnéd felfrissíteni.

Vákuumos masszázs, amely a kínai gyógyászat egyik terápiás eszköze. A vérkeringésre nagyon jó hatással van! Kilazíthatjuk vele a mélyebb, kézzel nehezen kimasszírozható izom letapadásokat, csomókat is kezelhetünk vele. Javul a bőr és az izmok vérkeringése, anyagcseréje.
Válaszd ezt, ha nem félsz a köpöly utáni foltoktól, ami egyébként nyomtalanul eltűnik, ha nem szereted annyira a masszázst, de mégis szükséged lenne rá.

Ez a technika a mozgásszervi problémák kezelésében nyújt gyors segítséget kiegészítő terápiaként. Enyhíti a fájdalmat, rehabilitál.
Masszázs mellé kiegészítésként használom, külön nem foglalható erre időpont.


Gyógyításnak nem minősülő közérzetjavító szolgáltatások. Nem helyettesítik az orvosi kivizsgálást és kezelést.​​


Felhívom kedves Vendégeim figyelmét, hogy szolgáltatásaimat a jelenlegi jogszabályozás szerint csak számla ellenébe veheti igénybe.
Szükségem van a következő adatokra: Név, lakcím.
Online bejelentkezéshez szükséges megadni a teljes nevet, e-mail címet és telefonszámot.