Foglalási feltételek

Kérek mindenkit, hogy időben érkezzen.

A szolgáltatás megkezdése előtt elég, ha 5 perccel hamarabb érkezel. Késés esetén sajnos nem mindig tudom lecsúsztatni a masszázs időtartamát. Ebből adódóan a késés hossza a masszázs idejéből fog levonásra kerülni, viszont ez nem befolyásolja a fizetendő végösszeget.

Kérek mindenkit, hogy olyan időpontot foglaljon masszázsra, amikor biztosan el fog tudni jönni. Tiszteljük egymás idejét! 

Lemondás esetén:
Kérlek minimum 24 órával az időpontod előtt értesíts, ha lemondod a masszázsod, hogy legyen esélyem másnak adni a helyet, anyagi kiesés elkerülése végett. 24 órán belül lemondott szolgáltatás díja felszámolásra kerül. Időpont foglalással ezt a kötelezettséget automatikusan elfogadod.

Természetesen előfordulhat, hogy lebetegedünk, közbe jöhet valamilyen halaszthatatlan teendő. Ebben az esetben elnéző tudok lenni. Viszont a rendszeres későknek és feledékenyeknek nem fogok időpontot biztosítani a továbbiakban.

Ezek a szabályok rám is ugyanúgy vonatkoznak. Többszöri betegség vagy halaszthatatlan teendő esetén kárpótolni fogom a vendégeket.